Ugrás a tartalomhoz
Főoldal
Foglalás
Menü
Koktél
Borlap
Heti ajánlat
Torta
Utalvány
Rólunk
Galéria
Kapcsolat
Menu
Főoldal
Foglalás
Menü
Koktél
Borlap
Heti ajánlat
Torta
Utalvány
Rólunk
Galéria
Kapcsolat
Facebook
Instagram
Linkedin
Tripadvisor
Étlap kategória:
chef
Spanyol csirkemell paradicsomos olívás mártással és lepénykenyérrel (1,9,10,12)
Pirított spárga hollandi mártással (3,7)
BBQ Angus marhaoldalas BBQ szósszal (16 órát kemencében sült) (1,4,6,9,11,10,12,15)
Csengelei spárga krémleves spárgasípokkal (7)
Fine de Claire osztriga (Franciaország) (12,14)
Pirított szarvasszűz csíkok gombákkal, ötbors dresszinges kevert salátával (10,12)
Dubai csokoládé A Kert Bisztrótól – étcsokoládé, iráni pisztácia, kadayif tészta (1,3,5,6,7,8,11,12)
Szarvas gerinc Rossini módra hízott libamájjal és Madeira-szarvasgomba mártással (7,9,12)
Portói borban párolt vaddisznócsülök pirított gombákkal és gyöngyhagymával (9,12)
Gillardeau osztriga (Normandia) (12,14)
←
korábbi
A weboldalon cookie-kat használunk, melyek az oldal működéséhez szükségesek, valamint elősegítik, hogy minél nagyobb élményt nyújtson Önnek honlapunk böngészése.
Elfogadom a sütiket
Nem fogadom el