WE LOVE BUDAPEST – 2016 SZEPTEMBER
“Az ottlétünk során az volt az érzésünk, hogy egy kedves család mindennapjaiba
csöppentünk bele, és nem csak a visszajáró vendégek és a szaladgáló gyerekek miatt.
Maga a stáb is nagy összhangban működik. Jólesett a szívélyes fogadtatás, a
közvetlen és figyelmes bánásmód, hiszen sokszor szinte már el is felejtjük, hogy ilyen
is van, sőt, hogy ez lenne az alap. Judit elmondta, hogy számukra fontos érték a
klasszikus vendéglátás, nekik most ez a hivatás az életük.”
forrás:
We Love Budapest
MAGYAR KONYHA – 2016 OKTÓBER
“A hely neve nem hazudik: a hangulatos kert és modern bisztrókonyha a hely két
legfőbb ismérve. Lássuk, mit is jelent ez. Elsőként a szervízt emelnénk ki: ez a nem
tolakodó, de közvetlen, mindig jelen lévő, odafigyelő kiszolgálás az, amitől az ember
tényleg vendégnek érezheti magát.”
forrás:
Magyar Konyha Online
WE LOVE BUDAPEST – 2016 DECEMBER
“Napokig áradozott nekünk a Kert Bisztróról, ami szerinte egy igazi szerelemprojekt:
szuper adottságokkal, jó fej vendéglátósokkal, ízletes ételekkel. Szerette, hogy a
belváros helyett egy külsőbb kerületben kapta meg mindezt az élményt.”
forrás:
We Love Budapest
WANDER FOOD WONDER BLOG – 2016 DECEMBER
“Azt érzem, hogy itt mindig mindenben valami pluszt szeretnének adni. Nem csak
letudni a mai napot, nem csak kiadni azt az adag ételt. Ezt láthatjuk az étlapon is.
Szezonális alapanyagok, trendkövetés és egy kis csavar minden fogásnál.”
forrás:
Wander Food Wonder Blog
FORBES MAGAZIN – 2018 MÁJUS
“A kert a lelke mindennek. A következő hónapok átvészeléséhez nagyon fognak
kellenei olyan budapesti oázisok, mint a zuglói A Kert. Ottjárttunkor éppen bizonyítják,
hogy simán le lehet vezényelni náluk nagycsaládi ebédeket is, sem a nagyszülők
generációja, sem a Bécsből, Londonból hazaugró sógor nem fog pánikba esni az étlap
láttán.”
forrás: Forbes Magazin
WE LOVE BUDAPEST – 2018 JÚLIUS
“A Kert Bisztróban már akkor is szívesen ücsörögtünk, amikor először kóstoltuk meg
a halgombóclevesüket, de így, hogy keddenként filmvetítés is jár az ínyenc vacsora
mellé, még nagyobb a csábítás, hogy Zuglóba szervezzük az esti programot.”
forrás: We Love Budapest
R & R MAGAZIN – 2018 AUGUSZTUS
“A Kert Bisztró egy igazi kulináris ékszer. Minden, ami mozgatórugója ennek a
vállalkozásnak, két szóban megfogalmazható: hagyomány és szeretet…”
Dining Guide – 2021 JÚNIUS
“Megbízható, érthető és igazán szerethető étterem, törzshelygyanús már első látogatás után is.”